enfrdeitptrues

Welkom op de website van BeautyPythons.
U staat aan het begin van een groot avontuur. Een avontuur dat u mee neemt naar de wereld dat gaat over fascinerende en wonderschoneIMG 0426 (Medium) koningspythons. U maakt kennis met de "eenvoudige" wildkleur koningspythons vaak genoemd classic maar ook met de gekweekte kleurrijke koningspythons ook wel kleurmutatie, morph of design genoemd.
U leert in deze website over hun leefgebied en leefwijze, wat ze eten, hun voortplanting, hoe te houden in het terrarium en nog veel meer. Het verhaal over de koningspython is nog een open boek. Het grote boek is nog niet af. Deze website bevat echter maar een paar pagina's uit dit boek.
Wij wensen u veel plezier bij het bezoek aan onze educatieve website!

Over ons

BeautyPythons is de website van Ineke en Gerard Heijnen. Gerard Heijnen is van beroep onderwijzer en heeft als hobby het houden van reptielen en in het bijzonder slangen. Zijn slangenbestand bestaat voornamelijk uit korenslangen, haakneuzen en koningspythons.
Ineke Heijnen, zijn vrouw, gaat ook vaak mee naar de expo's en is daarom ook een vertrouwd gezicht bij de meeste liefhebbers.
Zij heeft echter een andere hobby! Hieronder stellen ze zich aan u voor.IMG 0404 (Medium)

Gerard Heijnen

"Hallo, mijn naam is Gerard Heijnen en ik heb al reptielen vanaf 1973. Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd in kruipende beesten. Het verzorgen van reptielen begon ooit eens met twee waterschildpadjes. Daarna heb ik salamanders en hagedissen gehouden en in 1975 kwamen de eerste slangen. Het waren Thamnophissen, visetende slangen uit Noord-Amerika. Mijn eerste nakweekdieren waren dan ook Thamnophissen. Vrij spoedig trokken de Elaphes, de huidige Pantherophissen en Lampropeltissen mijn aandacht. Momenteel houd ik een keur aan slangen maar vooral korenslangen, haakneuzen en koningspythons. U leest er meer over op de website. Voor mij is het altijd een grote uitdaging om met nieuwe dieren te kweken".


Ineke Heijnen

"Dag, ik ben Ineke Heijnen. Persoonlijk heb ik niet zoveel met de kruipende dieren van mijn man. Toch ga ik vaak mee naar beurzen omdat ik dat gezellig vind. Ik maak zelf leuke stoffen speelreptielen voor jonge kinderen.
De meeste vrije tijd stop ik in mijn Bed & Breakfast "Casa portu". We hebben regelmatig (buitenlandse) gasten over de vloer en ik probeer het hen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Zoekt u een plek voor een overnachting in Zuidoost Drenthe dan bent u van harte welkom. U leest meer over onze B&B op deze website. Dat is mijn uitdaging. Hopelijk mag ik u ook eens ontmoeten!"

BeautySnakes

BeautyPythons is "familie" van BeautySnakes. BeautySnakes is een vriendschappelijk samenwerking tussen Gerard Heijnen en zijn vriend en compagnon Peter van Zwol. Op hun gezamenlijke website Beautysnakes.nl proberen ze vooral informatie over hun dieren uit te wisselen met andere reptielenhouders. De contacten van BeautySnakes.nl worden steeds breder. Op dit moment bezoeken zij beurzen in Oostenrijk, Duitsland, België en Nederland. Gezonde nakweekdieren voor een betaalbare prijs is een van hun belangrijke doelstellingen zodat er geen dieren uit de natuur hoeven te worden gevangen voor deze geweldige fascinerende hobby.

B&B Casa portu

 De B&B is gunstige gelegen nabij het centrum van Klazienaveen en niet ver van het industrieterrein van Emmen.

Voor meer info verwijzen graag naar de website

www.casa-portu.eu

BB


Counter - 1 jun 2018

Today 33

Yesterday 71

Week 379

Month 1109

All 36734

Currently are 4 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

BeautySnakes

Hebben slangen uw interesse?

Kijk voor meer info op www.beautysnakes.nl

Nog 34 beschikbare dieren te koop!

Rhincophis boulengeri