enfrdeitptrues

Reservering:

De dieren worden alleen gereserveerd bij een aanbetaling van tenminste 20%. Dit kan door een contante betaling, door betaling via de bank of via Paypal. Bij reservering van dieren nog in het ei en indien we het dier door welke oorzaak niet kunnen leveren, wordt de aanbetaling van 20% geretourneerd. In alle andere gevallen NIET. Bij langdurige onderhandelingen over de prijs is er geen sprake van een reservering en kan het dier aan een ander worden verkocht!

Levering:

BeautyPythons verscheept geen dieren! De dieren kunnen persoonlijk thuis worden afgehaald of via een afspraak op een beurs. Het afhalen via een koerierdienst is voor de kosten en het risico van de koper. Garantie vervalt op het moment als het dier wordt afgehaald.

Garantie:

Alle dieren zijn gezond, eten en zijn naar vermogen correct gesekst. Over het geslacht kan geen garantie worden gegeven. Als je door welke reden ook niet tevreden bent met het dier moet je binnen 48 uur naar ons reageren. We kunnen dan kijken of we de slang kunnen vervangen of het geld terug kunnen geven als er geen vervanging mogelijk is. Dit geldt ook voor het geslacht van het dier. Wanneer je niet binnen 48 uur reageert, gaan we ervan uit dat je tevreden bent en zijn we ook niet meer verantwoordelijk voor het dier.

Betaling:

Het dier is pas uw bezit als de betaling heeft plaats gevonden, zowel contact bij overgave als vooraf door middel van een bankoverschrijving of Paypal. Bij afhalen via een koerierdienst moet het dier vooraf zijn betaald.

Ziekte en dood:

Ik zal alles doen om ziekten te voorkomen. Mijn collectie is 100% gezond. Daarom garandeer ik dat alle verkochte dieren die door zijn gekweekt zijn zonder problemen te houden zijn onder de juiste omstandigheden. Mocht het dier toch dood zijn gegaan en je wilt een teruggaaf of een andere dier ter vervanging dan wil ik graag een foto van het dode dier met daarbij een verklaring van een dierenarts dat de oorzaak van de dood al bestond voor de verkoop van het dier bij voorkeur een autopsie verklaring.

B&B Casa portu

 De B&B is gunstige gelegen nabij het centrum van Klazienaveen en niet ver van het industrieterrein van Emmen.

Voor meer info verwijzen graag naar de website

www.casa-portu.eu

BB


Counter - 1 jun 2018

Today 31

Yesterday 71

Week 377

Month 1107

All 36732

Currently are 3 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

BeautySnakes

Hebben slangen uw interesse?

Kijk voor meer info op www.beautysnakes.nl

Nog 34 beschikbare dieren te koop!

Rhincophis boulengeri